Intrebari frecvente
SUNA ACUM
Back to top
IMPORTANT: Introduceti corect
numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 45% REDUCERE!
Vreau-put.ro Numarul 1 in Romania - Primul portal dedicat celor care se ocupa cu forarea fantanilor.
.
CALCULATOR PRET
(metru liniar)
IMPORTANT: Introduceti corect numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 45% REDUCERE!

Intrebari frecvente

1. Ce este acest site?

Site-ul www.vreau-put.ro este un portal web care are rolul de a genera clienti pentru furnizorii de serivicii de "foraj fantani".2. De ce trebuie sa fiu si eu pe acest site?

Daca esti furnizor de servicii "foraj fantani" aici este locul unde iti poti gasi clientii.3. Cum ma pot promova pe site-ul www.vreau-put.ro?

Pentru a va promova pe www.vreau-put.ro trebuie sa sunati la numarul de telefon 0757.011.136 . Datele dvs vor fi preluate de un operator care le va introduce in site.4. Cat trebuie sa platesc pentru aparitia pe site- ul www.vreau-put.ro?

Pentru a va promova pe site-ul www.vreau-put.ro trebuie sa investiti o suma minima intr-un pachet de promovare. Pachetele de promovare pornesc de la 50 lei. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la 0757.011.1365. Unde este promovat site-ul www.vreau-put.ro?

Site-ul nostru este promovate pe prima pagin in Google.ro, in reteaua de Display Google (pe toate site-urile care permit afisarea de anunturi Google), Facebook si alte retele de socializare.6. Cum fac o cerere de oferta pe site-ul www.vreau-put.ro?

Daca doresti sa depui o cerere pe site trebuie sa dai click pe butonul "Cere oferta GRATUIT" situat sus in partea dreapta.Reclame
Cerere oferta