De ce trebuie sa fiu pe portal?
SUNA ACUM
Back to top
IMPORTANT: Introduceti corect
numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 45% REDUCERE!
Vreau-put.ro Numarul 1 in Romania - Primul portal dedicat celor care se ocupa cu forarea fantanilor.
.
CALCULATOR PRET
(metru liniar)
IMPORTANT: Introduceti corect numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 45% REDUCERE!

Pentru ca vreau-put.ro este Portalul Nr.1 in Romania:

Portalul vreau-put.ro a crescut considerabil de-a lungul timpului. El a preluat in timp functia “AGENT DE VANZARI ” furnizand astfel cereri de foraj put / denisipari put etc. In momentul de fata este singurul site de acest gen din Romania ce ofera colaboratorilor dar si utilizatorilor finali experiente placute cu privire la cererile de foraje.

 

Vreau-put.ro se diferentiaza prin faptul ca permite colaboratorilor sa creeze un mesaj concentrat , destinat unei anumite categorii de utilizatori. Site-ul apare la cautari pe Google doar pentru cuvinte relevante din domeniul forajului put. Practic, va aducem potentiali clienti strict interesati de realizarea unui foraj de put.

 

Vreau-put.ro este

 

Centralizat pe utilizator: Utilizatorii sunt cei care determina continutul si organizarea site-ului.

 

Orientat catre procesul de afacere: Adevarata valoare a informatiei consta in folosirea ei. Continutul portalului se incadreaza in munca utilizatorilor.

 

Adaptiv: Portalul este sensibil la schimbarile din mediul utilizatorului , colaboratorului precum si al schimbarilor din cadrul pietei.

 

Vreau-put.ro este singurul site de acest gen promovat in totalitatea mediului on-line. Acesta beneficiaza de promovare de tip Search AdWords & Display AdWords, promovare de tip Facebook pay-per-click, promovare de tip SEO, etc.

 

Practic, site-ul nostru este promovat in toata reteaua de cautare si reteaua partenerilor AdWords, 7 ZILE DIN 7 , 24 ORE/ZI.

Pentru ca vreau-put.ro va aduce cereri:

  • la preturi foarte mici
  • suport in administrarea lor

 

Site-ul nostru ofera utilizatorului o experienta placuta. Ofera cu exactitate direct serviciul dorit in locatia sa. Astfel, utilizatorul este incurajat sa faca o solicitare de oferta.

 

Cererile electronice sunt preluate de catre Departamentul CallCenter din cadrul firmei noastre. Acest Departament este format din  agenti care contacteaza potentialul client solicitandu-i informatiile necesare si adauga ulterior in functie de aceste informatii cererea in sistem. Departamentul CallCenter este perfect tehnologizat astfel incat cererile sa fie adaugate cu promptitudine.

 

Perioada de abonare nu este limitata. Colaboratorii se pot promova o saptamana, doua, o luna, un an in functie de necesitati fara a fi constransi in vreun fel.

 

Peste 35 clienti multumiti.

Colaboram cu peste 35 firme in domeniu.

Datele lor de contact fiind afisate pe site ii puteti contacta si aici nu mai adaugam nimic intrucat parerea lor este cea mai puternica reclama pentru noi.

 

PS : Multumim prin aceasta cale lor, prietenilor nostri , pentru seriozitate, intelegere :).

 

Pentru detalii SUNA LA 0757.011.136Reclame
Cerere oferta